måndag, november 27, 2006

Bantorget 9

Är det någon som känner till Restauarang Bantorget 9 i Lund?

Maten verkar bra, men jag undrar om lokalen är mysig då jag inte har lyckats hitta några foton.

Help! Please!

8 kommentarer:

Anna Malaga sa...

Är det den som ligger precis vid stationen? I sâ fall är den minimalistisk och med sparsmakad inredning i ljust trä (har jag för mig), ganska mörkt och med levande ljus pâ borden. God mat. Fräscht. Lugnt och dämpat (alltsâ, sâ lângt frân en spansk restaurang man kan komma)
Jag har inte varit där pâ flera âr, sâ det kan ha ändrats.

Anonym sa...

Bantorget 9 ligger i ett mysigt litet gathus och sist jag var där var det väldigt fint och romantiskt med linnedukar och kandelabrar. Det är visserligen ett tag sedan nu, jag kan gå förbi imorgon eftermiddag och skicka en uppdaterad beskrivning om du har tid att vänta med bokningen tills dess?

Blancaflor sa...

Anna Malaga: Vet inte var den ligger faktiskt, jag är tyvärr helt lost i Skane. Men tack föir hjälpen.

Emchie: Om du har möjlighet och det inte är en omväg för dig skulle jag verkligen uppskatta om du kunde ge mig en beskrivning. Jag har inte sa brattom med bokningen.

Om alla vore som du skulle vi inte ha nagra krig i världen. Tack! :D

Anonym sa...

Helt underbar restaurang. Mysig o liten o god mat! Rekommenderas!!

Östermalmsräven sa...

Galet att ha en webbsida utan foton, sicka rackare!

http://www.bantorget9.com/

Blancaflor sa...

Cissi: Muy bien! Det later hoppingivande.

Räven: Jag vet! Och jag har hört att detta skall vara den bästa redtaurangen i Lund.

Anonym sa...

Okej, har spanat in Bantorget 9 nu! Inte exakt som jag minns det, men ett ganska intressant hopkok av olika stilar... ena delen har klinkergolv i ljus terrakotta, gula väggar och halvmörka trämöbler i äkta 90-talsanda. Detta i ett rum med lågt i tak, grekiska gudinnestatyer och sirliga fejkpelare...
Nästa del är lite Carl Larsson möter borgerligt 1800-tal, enkelt trägolv och stolar och soffa med sits i randigt vävt tyg. Dagtid platsar stället inte riktigt i Residence, men maten sägs vara förförisk och atmosfären kvällstid likaså, det är säkerligen stans bästa restaurang. Ha en trevlig helg i Lund!

Blancaflor sa...

Emchie, du är min hjälte! Jag förstar precis hur det ser ut efter din fantastiska beskrivning. Vi talar sannerligen samma sprak.

Tack!