måndag, november 27, 2006

Back to basics

Tjejmiddag anno 1992: Köttfärspaj, sallad och billigt vitt. Efterrrätt: Kladdkaka

Tjejmiddag anno 1995: Kyckling med jordnötssås, jasminris och Chardonnay. Efterrätt: Cheesecake

Tjejmiddag anno 1998: Kycklingsallad med chèvre, pinjenötter, ruccola, körsbärstomater och Bag-In-Box-vin. Efterrätt: Pannacotta

Tjejmiddag anno 2001: Fisksoppa, hembakat bröd (med tre sorters mjöl) och Australiskt vin. Efterrätt: Chokladmousse av både vit och mörk choklad

Tjejmiddag anno 2004: Hemmagjord Sushi och japanskt öl. Efterrätt: Sorbet av japanska äppelpäron

Prognos:
Tjejmiddag anno 2007: Biff à la Rydberg och svenskt öl. Efterrätt: Hjortronparfait

5 kommentarer:

Blygisens betraktelser sa...

För att inte tala om all denna GI-mat man skall hålla reda på allt om. Nä, gött i lagom doser, det är min melodi, i kombination med raska promenader och regelbundna gymbesök då.

Å vad sugen jag blev på Biff Rydberg nu!

Kerstin sa...

Så himla klockrent. Shit alltså - jag rodnar nästan.

Blancaflor sa...

Blygisen: Det finns inga genvägar! Hahaha!

Biff Rydberg är underbart gott.

Kerstin: Vi är alla offer för trender trots att vi tror att vi tänker själva ;)

Anonym sa...

Vad hander med la tortilla de patata, el jamon serrano och las aceitunas nasta ar?

Blancaflor sa...

Well, spanjorer är inte direkt kända för att vara trendkänsliga...på gott och ont.