Tjejmiddag anno 1992: Köttfärspaj, sallad och billigt vitt. Efterrrätt: Kladdkaka
Tjejmiddag anno 1995: Kyckling med jordnötssås, jasminris och Chardonnay. Efterrätt: Cheesecake
Tjejmiddag anno 1998: Kycklingsallad med chèvre, pinjenötter, ruccola, körsbärstomater och Bag-In-Box-vin. Efterrätt: Pannacotta
Tjejmiddag anno 2001: Fisksoppa, hembakat bröd (med tre sorters mjöl) och Australiskt vin. Efterrätt: Chokladmousse av både vit och mörk choklad
Tjejmiddag anno 2004: Hemmagjord Sushi och japanskt öl. Efterrätt: Sorbet av japanska äppelpäron
Prognos:
Tjejmiddag anno 2007: Biff à la Rydberg och svenskt öl. Efterrätt: Hjortronparfait
5 kommentarer:
För att inte tala om all denna GI-mat man skall hålla reda på allt om. Nä, gött i lagom doser, det är min melodi, i kombination med raska promenader och regelbundna gymbesök då.
Å vad sugen jag blev på Biff Rydberg nu!
Så himla klockrent. Shit alltså - jag rodnar nästan.
Blygisen: Det finns inga genvägar! Hahaha!
Biff Rydberg är underbart gott.
Kerstin: Vi är alla offer för trender trots att vi tror att vi tänker själva ;)
Vad hander med la tortilla de patata, el jamon serrano och las aceitunas nasta ar?
Well, spanjorer är inte direkt kända för att vara trendkänsliga...på gott och ont.
Skicka en kommentar