onsdag, oktober 18, 2006

Ett, tu, tre

Jag är trött på att höra föräldrar (oftast de som har fler än tre barn) säga att de vill ha ett helt fotbollslag.

Kom på något eget!

Säg att ni vill ha en hel skolklass, ett vollybollag, en niosvansad katt, en fyrklöver, ett pentagram, en sextant...eller säg bara antalet, helt vanligt.

Som ni märker har jag inga större bekymmer här i livet...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Barn...dysfunktionella små varelser...Inte e dom söta heller. Som när den där feta, sega gula snorsträngen hänger på väg ner mot överläppen och så "snörvel" åker den men blixtens fart upp i snoken på nytt...bara för att göra om skiten 1 minut senare.
Förbjud dom att göra så!!!!!!!!

Blancaflor sa...

Jag är inte galen i barn generellt, men vissa barn (som min brorson) är underbara. Men de skall vara rena...

Anonym sa...

Barn e inte rena. Räcker med att se hur dom stoppar i sig en kaka o ett glas mjölk...Produkterna hamnar precis överallt, golv, väggar, tak, hår, kläder. på andras kläder...men inte i munnen! Man borde sondmata om tills dom e 17. Eller införa totalförbud mot barn...Eller låta dom jobba i ngt druvschakt eller på ngn åker.

Blancaflor sa...

Vi har alla varit barn i borjan... Du var nog likadan.

Anonym sa...

Näe!!! Jag var och e ett föredöme. Det säger jag till mig själv vareviga morgon och det funkar....Å skulle ngn annan säga ngt annat så e dom fulla av lögn!

Anonym sa...

Och...idag står det e skriften (d.v.s Aftonbladet) att varannan 08 har haft sex med sin granne...herregud...Jag vägrar ha sex med min granne!!!!! Hon har rullator o e stelbensopererad....hon kan gå sönder fullständigt. Den andre e från Tyskland o fattar inte vad jag säger...så hur ska man gå till väga i såfall? Knacka på dörren spritt språngande näck och stå o se ut som en kåt gorilla?
Näe tack!!!! Jävla Aftonbladet som tvingar på mig att göra sånt här!!!! Jag ska stämma dom.

Blancaflor sa...

Vilken tur att jag inte har nagra grannar!

Tips angaende den tyska grannen: "Kärlekens sprak" fungerar alltid, vet du la (som vi säger i Gbg).