fredag, oktober 20, 2006

Efterlysning

När jag växte upp på 80-talet kunde man läsa om Jannike Björling i varje nummer av Hänt i veckan, Svensk Damtidning etc.

Var tog hon vägen?

Vad underligt det måste ha känts för henne att först vara bjuden till alla kändisfester, att ständigt omskrivas i pressen, bli fotograferad av papparazzis och sedan...poff...nada.

Andra kändisar som har försvunnit är Camilla Henemark, Tone Norum, Björn Fahlström och Max Lorentz.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Camilla Henemark, Tone Norum, Björn Fahlström och Max Lorentz.

Camilla Henemark blev torsk på droger o har gjort bort sig fullständigt. E idag utfattig, skuldsatt o har lämnat landet.

Max L har lämnat sin gamla Hammond B3:a hemma o speakar mestadels idag. Bl.a gör han speakningen till Jeopardy. Jobbar även på en reklam radiokanal.

Jannike Björling blev nagelskulptris o flyttade ut i förorten.

Björn Fahlström har jag ingen aning om ven det e men Bengt Fahlström var ledare för Barnjournalen o hade en svål som alltid såg ut att ha 2:a gradens brännskada. Han gifte sig o skilde sig o gifte sig sen med en ung Olga från Moskva...o försvann ut från Malmö SvT.

Tone Norum...Äger en kareoke bar på Mallis...Näe, om det ljög jag. Har ingen aning..men när jag träffar henne ska jag ta ett seriöst snack me henne....

Thérèse sa...

Jannike Björling har jobbat i hemtjänsten i flera år. Jag känner en som har jobbat med henne Men jag har hört att hon ska eller har öppnat ett kafé

Blancaflor sa...

Tack för informationen. Jag var onekligen lite nyfiken!