Jag tänkte organisera en skön retromiddag en dag. Långt ifrån överarbetade menyer med oväntade smakexplosioner, vin ifrån Timbuktu, pepparkvarn från Peugeot, saltflingor med algextrakt, sambal olek och strutskött.
Min meny:
Välkomstdrink: Campari Juice
Förrätt: Räk-cocktail
Huvudrätt: Flygande Jacob
Efterrätt: Vienetta-glass
Genomgående dryck blir Franskt Lantvin.
F**k the bobos!
4 kommentarer:
Ooooh I would love that! Speciellt Vienettan hehehe.
Visst är man trött pa alla matsnobbari Sverige som försöker överträffa varandra hela tiden? Köksöar och Global-knivar...get a life!
Hmm jo eller, ehhh jo. I love köksöar och globalknivar :-) Överträfferiet kan kanske vara lite tröttsamt men matsnobbism är en del av spelet. Mat är kul. Det bor nog en liten matsnobb djupt inom dig också...
Okejra...lite matsnobb (kvalitetsmedveten!) kanske jag är, i alla fall da det gäller olivolja och jamon serrano.:)
Skicka en kommentar