måndag, juli 24, 2006

Over the top

Jag tänkte organisera en skön retromiddag en dag. Långt ifrån överarbetade menyer med oväntade smakexplosioner, vin ifrån Timbuktu, pepparkvarn från Peugeot, saltflingor med algextrakt, sambal olek och strutskött.

Min meny:

Välkomstdrink: Campari Juice
Förrätt: Räk-cocktail
Huvudrätt: Flygande Jacob
Efterrätt: Vienetta-glass

Genomgående dryck blir Franskt Lantvin.

F**k the bobos!

4 kommentarer:

Östermalmsräven sa...

Ooooh I would love that! Speciellt Vienettan hehehe.

Blancaflor sa...

Visst är man trött pa alla matsnobbari Sverige som försöker överträffa varandra hela tiden? Köksöar och Global-knivar...get a life!

Östermalmsräven sa...

Hmm jo eller, ehhh jo. I love köksöar och globalknivar :-) Överträfferiet kan kanske vara lite tröttsamt men matsnobbism är en del av spelet. Mat är kul. Det bor nog en liten matsnobb djupt inom dig också...

Blancaflor sa...

Okejra...lite matsnobb (kvalitetsmedveten!) kanske jag är, i alla fall da det gäller olivolja och jamon serrano.:)