torsdag, november 01, 2007

...the final curtain.

Japp, nu har det hänt.
Igar fick jag sparken.

A ver...

10 kommentarer:

Anna sa...

Tur att du ändå var förberedd på det så det inte kom som en chock. Hoppas du hittar ett superbra och givande jobb där folk inte får sparken stup i kvarten.

Anna Malaga sa...

Men hjälp, vilket ställe!! Hoppas du fâr ett bra finiquito och sedan paro medan du hittat nâgot annat bra.

Carin sa...

Först tänkte jag skriva, stackare "y ánimo!" Men ärligt talat... vem förlorar mest på det? Tror det blir ett lyft för dig... det verkar ju inte vara ett ställe där man kan luta sig tillbaka och njuta av livet direkt. Du är värd mycket mer. Lycka till!

Anonym sa...

det later som en valsignelse tycker jag - du ar som sagt vard nagot mycket battre, som du dessutom trivs med! och tank vilken tur att beskedet inte kom forran EFTER resan sa att du ostort kunde agna dig at valbehovlig retail therapy i NYC!

Anonym sa...

Jag beklagar verkligen, men det verkar ha varit ett riktigt mardrömsställe du har jobbat på så i längde är det nog lika bra. Lycka till med att hitta ett roligare jobb på ett trevligare ställe!

Lisen sa...

Tycker självklart synd om dig. Samtidigt som det var väntat. Finns det något folk kvar på det där stället? Verkar som det har försvunnit massor med folk sedan du började.

Ataharis sa...

Förhoppningsvis blir nästa arbetsplats lugnare och bättre. Var rädd om dig själv nu under tiden!

Stora Morran sa...

Nej varför det????

Blancaflor sa...

En Mölndalsbo: Ja, det var ingen chock. Tack, jag tror inte att jag kan hitta en sämre arbetsplats ;)

Anna: Jo da, jag väntade ut dem istället för att säga upp mig trots att det var nära flera ganger :)

Carin: Tack, Carin! Nä, jag är faktiskt väldigt nöjd. Hihi!

Lorry: Hahaha! Visst var det sa! Nä, jag tänker ta mig tid och inte slänga mig in i ett nytt jobb utan istället försöka hitta nagot jag verkligen gillar. Kram

Anna: Tack! Det var absolut det bästa som kunde hända och jag njuter av ett par lediga dagar och att i lugn och ro leta efter ett nytt jobb.

Lisen: Cirka 50 personer har fatt sparken sedan jag började. Och pa min avdelning har 6 av 8 fatt ga... Financial problems?

Trulsa: Tack vännen! Jag är inte speciellt orolig utan tar en dag i sänder.

Morris:Företaget har problem med soliditeten och beslutade sig att satsa mindre pa marknad (jag arbetade pa marknadsavdelningen), vilket fick konsekvensen att jag och flera av mina kollegor fick ga. Men jag är nöjd!

Östermalmsräven sa...

hahahah, mein gott! Well, "ny tid ny strid" som Ken sa...