fredag, juni 09, 2006

Hänt Extra!

Kändisar jag aldrig har förstått mig på:

Åsa Jinder
Denise Lopez
Åsa Waldau
Brolle Junior
Paulo Roberto

8 kommentarer:

Thérèse sa...

Paolo Roberto gjorde ju Stockholmsnatt ;) Nä han förstår jag mig inte heller på , ja inte dom andra heller. Sen har jag svårt för dom flesta dokukändisar. Varför skriver tidningarna om Linda Rosing ? Vem vill läsa om henne?

Du skrev tidigre att det var lätt att hitta real estate jobb på Costa del Sol. Jag går faktiskt och överväger att åka ner och söka. Har inte bestämt mig än. Här i Madrid har jag bara hittat jobb som engelskalärare och det är rätt få timmar iveckan.
Det dom får mig att tveka är ju barnen och att antingen måste mannen pendla dit eller jag hit. Inte så kul att leva så men inte heller så kul att inte ha något ordentligt jobb.
Mannen kan ju jobba hemma en del så han kanske inte behöver vara i Madrid mån-fre och då kanske det skulle funka.
Jag ska väl ge Madrid några månader till men sen får vi se ,då kanske det blir jobbsökarresa söderut. Jag saknar havet också.

Blancaflor sa...

Therese: Dokusapakändisar är sa meningslösa att jag inte ens gitte nämna dem.

Jag förstar att du saknar havet. Säg till om du behöver hjälp. Jag är ju i branchen ;o)

Pistache: Vad lustigt att du nämnde Nalle Knutsson! Jag tänkte ta med honom med glömde av det.

Thérèse sa...

Ja jag tänkte faktiskt på dig , bestämmer jag mig för att åka ner och vi kan lösa familjesituationen på ett bra sätt under 1,5-1 år så får du gärna ge mig tips och adresser till ställen där jag ska söka jobb. Bestämmer jag mig för att flytta får du gärna visa mig lägenheter.

Visst saknar jag havet som sdant , det är jättefint utanför Göteborg men det är något visst med Medelhavet ändå som inte andra hav har.

Blancaflor sa...

Pistache: Mig med! Speciellt efter den där adoptionshistorien...

Bakgrunden bland de som arbetar med Real Estate här skiftar. Man behöver inte vara mäklare som i Sverige. De flesta har säljerfarenhet, men med olika inriktning. Viktigt är att kunna engelska och gärna fler sprak.

Jag vet inte hur det är i Sverige, men manga ganger är lönen till stor del provsionsbaserade.

Anonym sa...

Åsa Waldau är en sådan elak och falsk liten flicka som alltid vill bestämma, som därför alltid bossar över mindre barn. Småflickorna lekar bröllop, och då är det förstås Åsa som ska vara Bruden. Och Bruden bestämmer Reglarna. De klär upp sig, 'tärnorna' i vit ska skrida, osv, osv.
Då och då väljar Åsa en hackkyckling bland de andra flickorna för att mobba lite. Längst gick hon med Sara Svensson.

Anonym sa...

Åsa Jinder
Sveriges yngsta riksspelman 1979 Spelat på nobelfesten 88, grammis 89,debuterade som lyriker på bonnier 90,vann internationella
melodifestivalen för Norge 95, 1a på svensktoppen 14 veckor 2001 med "Av längtan till dig" en bröllopssång, klssiker, grammis 2002,guld och platinaplattor. Vad är det du inte förstår?

Anonym sa...

www.asajinder.com
Fick precis i dagarna frimurarordens visstipendie
alltid aktuell med nya projekt

Blancaflor sa...

Det jag inte förstar med Asa Jinder är varför jag vet vem hon är.
Jag käner inte till nagra andra riksspelemän eller svensktoppenartister. Hon är den enda som är känd för den breda publiken även bland dem som inte är intresserad av hennes musik. Det är vad jag inte förstar.