Helgens Afternoon Tea och dito finbesök var väldigt lyckade. Jag bakade och fixade hela lördag förmiddag och gästerna kom vid 13.00. Vi åt sandwiches (kalkon, lax, ägg), scones med grädde och muffins. Många skratt och dessutom fina födelsedagspresenter (i förskott).
Kvällen avslutades med hjortytterfilé på Byns Bistro och en copita på Publik.
Figurer av sockerpasta - inte helt enkelt att arbeta med. Men roligt.
5 kommentarer:
Åh,så tjusiga bakverk!
Riktigt fint ordnat, dukning, kakor, blommor helheten! Champagne också?
Anpnym: Tackar! :) Goda också. Hihi!
DTK: Gracias! Inte champagne men några cava och en crémant. Mkt trevligt! :)
Oj, vad duktig du är det ser ju verkligen fint och gott ut. Hittade du några ljusblåa blommor till ditt tema? Vi hade namnkalas i helgen och då tänkte jag på dig när jag letade blommor men det fick bli vita stora rosor på mitt bord.
Tack söta Mims! Tyvärr fick jag överge det blåa och köra på rosa. Vita rosor är fantastiska...
Ses på gulaschen! :)
Skicka en kommentar