måndag, mars 10, 2008

Carreer coaches, se hit!

Jag skall på fyra arbetsintervjuer denna vecka. Två av dem är den tredje intervjun för samma företag, en är den andra och en är den första intervjun.

Naturligtvis är jag mer intresserad av vissa tjänster än andra men samtidigt skulle jag inte våga tacka nej till en tjänst om jag fick ett erbjudande (Gracias a Díos).

Ni som vet, hur bör man agera i dessa situationer? Hur förhalar man? Eller är det inte comme il faut?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förhala så gott du kan! Om de har kommit så långt att de har gett dig ett konkret erbjudande kan de nog tänkas ge dig några dagars betänketid. Var också tydlig i de andra processerna att du har fler erbjudanden på gång så att de jobbar så snabbt det går, lika bra att köra med öppna kort. (Och detta är min proffessionella åsikt, jobbar med rekrytering. Alla rekryterare kanske inte håller med, men jag gillar ärliga kandidater) Lycka till med jobbsökandet, det löser sig säkert jättesnart!

Alley Cat sa...

Jag håller tummarna för dig! Är övertygad om att bara det bästa kommer att läggas vid dina fötter... Någon form av karmabalans måste väl ända finnas här i världen!!!

Jag har varit dålig på att kommentera det sista, men jag har läst. Du är stark och fin du Blancaflor!

Kram

Blancaflor sa...

Tack Anna för ditt utförliga svar. Ännu har jag inte fått något erbjudande, men det brukar ju (Hoppas, hoppas!) vara ketchupeffekten vanligtvis...:)

Alley!! You´re back! Tack för dina värmande ord.