onsdag, mars 15, 2006

Röd snö

Minns ni TV-serien Röd snö ifrån 1985?

En thrilleraktig berättelse som utspelade sig på ett litet pensionat i Dalsland (?) nära norska gränsen under andra världskrihet. Serien var fylld av skidande i skogen, konstiga blickar och lusekoftor. Hans Villius inledde varje nytt avsnitt med en resumé vilket fick mig att rysa av förväntningar.

Smakade kaka för en 11-åring.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag minns den. Jag önskar jag kunde se den igen som vuxen.

Lotta sa...

Jag minns också! Så jääääävla läskig!!! Jag har önskat att den ska sändas igen. Den, åsså Dallas så klart. Så ska dom göra en film. Med Jessica Simpson som Lucy. Jag dog.

Blancaflor sa...

Jag vill ocksa se den igen, trots att jag misstänker att den inte är lika spännande lägre. Faktum är att den gick i repris 1994.

Jag vet! Och John Travolta som J.R. Vart är världen pa väg?

Lotta sa...

Haha... Då kanske det är från 1994 jag minns den..?

Faktiskt, så kan man inte tro att en film av Dallas funkar. Och man kan inte låta NÅGON ANNAN vara JR. Eller någon. Det faller redan där. Kan iofs bli lite kul att se Jennifer Lopez som alkoholiserad...?

mikebike sa...

åhhh fan vad röd snö var bra... fan jag kan fortfarande kända hur otäck den kändes första gången den gick och man var en liten kille. jag minns att den gick på helgerna och att vi alltid såg det hos mormor.

när jag såg reprisen säkert den gången 1994 så fattade jag att det var ganska mycket komik i och att t von brömsen spelade lätt efterbliven. det missade jag första gången;)