torsdag, augusti 20, 2015

Foodie

Jag rensade just bland mina kvitton och insåg att sedan min hemkomst har jag frekventerat både Mr P, Toso, Taverna Averna (inte helt övertygad), Dubbel Dubbel samt champagnebaren. Ikväll blir det Hello Monkey då A äntligen har kommit hem.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Toso är underbart. Mr P har för begränsad meny men det är ett grymt ställe när solen skiner. Håller med om Taverna Averna, helt onödigt, sämsta jag ätit på länge - alltså på riktigt.

Du vet säkert det redan men Upper House är ett ställe att ta folk till om du nu vill bjucka A på något speciellt. Ni måste bara tänka över om ni tål väldigt unga kypare som nervöst rabblar vad ni ska få att äta, steker pannkakor vid bordet,rodnar lite, tänder en eld med nåt kött i...ja du förstår...:-) Rekommenderas i vilket fall och tror att du skulle gilla det.

Varför kommenterar inga här förresten? Kom igen nu...ni måste vara fler som läser!

Blancaflor sa...

Skönt att höra att jag inte är ensam om att ogilla Averna. De har fått oväntat gott betyg i GP...

Haha! Ska testa Upper House. Kanske på min födelsedag i oktober.

Vet att en del läser men håller med om att det är alldeles för få som kommenterar :) Förr om åren hade jag fler läsare och läste själv och kommenterade på bloggar som inte finns längre. Men jag gillar att skriva ändå, det blir som en dagbok och inläggen får mig att minnas det jag inte skriver :))))