tisdag, juli 22, 2014

Vad gör man om man är ledig ett helt år?

Så här tänker jag:

- Träna yoga
- Gå matlagningskurs
- Brodera monogram på handdukar, örngott etc
- Fördjupa mina kunskaper i spanska
- Resa runt i Kalifornien med omnejd.
- Läsa, läsa, läsa!

Det viktigaste för mig är att lära mig något så att det inte blir ett bortkastat år (hur ett sådant nu skulle se ut...). Jag skulle gärna vidareutbilda mig på något sätt. Kanske gå någon bra kurs.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skyndar sig att "skaffa" en bebis kanske...fast då kan du ju glömma dina egna första förslag:-)

Blancaflor sa...

:) Si Dios quiere...

Emma sa...

Jag har ofta kommenterat som "Anonym" och vill bara poängtera att det inte är jag som skrivit den taktlösa och okänsliga kommentaren ovan. Min man och jag är ett av alla de par som fått kämpa länge och slutligen lägga vårt öde i händerna på läkare och högre makter, och en kommentar som den ovan hade sänkt mig i flera dagar. Par som längtar efter barn behöver inte ett sådant tips, de vet det liksom redan. Par som inte vill ha barn får inte heller ut något, så en sådan kommentar är inte lämpligt i något sammanhang. Särskilt inte till främmande människor vars situation och innersta drömmar -just på grund av sin privata natur- man inte har en endaste liten aning om.

Blanca - njut av din make, SF och ledig tid! Hoppas på allt gott för er ;)

Anonym sa...

Kära Emma,

Detta är en låtsasblogg som jag trodde att alla förstod - relativt småputtrigt trevlig emellanåt men inget att bry sig om. Den s.k. "Blancaflor" lär klara min kommentar som för övrigt inte alls var elakt menad. Det är väl du själv Emma som har problem med reproduktionen.