Tjejmiddag anno 1992: Köttfärspaj, sallad och billigt vitt. Efterrrätt: Kladdkaka
Tjejmiddag anno 1995: Kyckling med jordnötssås, jasminris och Chardonnay. Efterrätt: Cheesecake
Tjejmiddag anno 1998: Kycklingsallad med chèvre, pinjenötter, ruccola, körsbärstomater och Bag-In-Box-vin. Efterrätt: Pannacotta
Tjejmiddag anno 2001: Fisksoppa, hembakat bröd (med tre sorters mjöl) och Australiskt vin. Efterrätt: Chokladmousse av både vit och mörk choklad
Tjejmiddag anno 2004: Hemmagjord Sushi och japanskt öl. Efterrätt: Sorbet av japanska äppelpäron
Prognos:
Tjejmiddag anno 2007: Biff à la Rydberg och svenskt öl. Efterrätt: Hjortronparfait
För att inte tala om all denna GI-mat man skall hålla reda på allt om. Nä, gött i lagom doser, det är min melodi, i kombination med raska promenader och regelbundna gymbesök då.
SvaraRaderaÅ vad sugen jag blev på Biff Rydberg nu!
Så himla klockrent. Shit alltså - jag rodnar nästan.
SvaraRaderaBlygisen: Det finns inga genvägar! Hahaha!
SvaraRaderaBiff Rydberg är underbart gott.
Kerstin: Vi är alla offer för trender trots att vi tror att vi tänker själva ;)
Vad hander med la tortilla de patata, el jamon serrano och las aceitunas nasta ar?
SvaraRaderaWell, spanjorer är inte direkt kända för att vara trendkänsliga...på gott och ont.
SvaraRadera